Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Duurzaamheidscertificaat voor uienbedrijf Peri & Sons Farms

Na jaren hard werken heeft Peri & Sons Farms onlangs als eerste uienteeltbedrijf in de Verenigde Staten het certificaat 'duurzaam geteeld' van SCS Global Services (SCS) ontvangen. Het certificaat geldt voor zijn gehele groententeelt en de toekenning bevestigt dat Peri & Sons voldoet aan de duurzame productennormen en de strikte sociale, economische en milieucriteria.



Pamela Peri, vicevoorzitter van Peri & Sons Farms: "De toewijding aan duurzaamheid dwong ons om elk aspect van onze werkzaamheden kritisch te evalueren: van wat er op kantoor gebeurt tot het werk in de velden en in de verpakkingsloodsen. We zijn ervan overtuigd dat deze duurzaamheidsinvestering op de lange termijn zeker de moeite waard zal zijn gezien de voordelen die het met zich meebrengt voor onze werknemers, gemeenschap en klanten."

Oprichter en CEO van SCS, Stanley Rhodes, feliciteert Peri & Sons Farms met deze belangrijke prestatie. "Het behalen van het 'duurzaam geteeld'-certificaat is geen gemakkelijke taak. De duurzaamheidsnorm is gebaseerd op uitgebreide wetenschappelijke criteria, die gericht zijn op het minimaliseren van de invloed op het milieu en op het verzorgen van een veilige en gezonde werkomgeving. Met het behalen van het certificaat laat Peri & Sons Farms zien dat het de juiste systemen handhaaft om zijn producten op een duurzame manier te telen."

De milieuvriendelijke filosofie en het landschapsbeheer van het bedrijf is al drie generaties oud. Tijdens de oprichting van Peri & Sons Farms, voordat duurzaamheid een actueel thema was, begreep David Peri al dat het welzijn van het bedrijf en de werknemers samenhangt met het welzijn van het milieu.

Voor meer informatie:
Teri Gibson
Peri & Sons Farms
+1 775 463 4444
Publicatiedatum: