Abonneren

Vacatures

"Tweetende tuinders"

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Recordaantal Nederlanders

Fotoreportage AGF'ers op Biofach 2016

Tholen - Op de BIOFACH 2016 stonden in totaal meer dan 100 Nederlandse bedrijven. Ook in de gangpaden werden nog wat landgenoten gespot en onze biologische website Biojournaal trof diverse Nederlanders aan in buitenlandse stands. Veel bedrijven grepen de BIOFACH als platform aan om nieuwe producten te introduceren. In de fotoreportage zie je onder meer alle (gloed)nieuwe merken, productintroducties en BIOFACH-debutanten.


De BIOFACH 2016 vond van 10 tot en met 13 februari plaats in Neurenberg. Er stonden in totaal meer dan 100 Nederlandse exposanten.


Deze teamfoto van Green Organics werd dit keer niet in hal 7 maar in hal 9 gemaakt. Van links naar rechts: Hans van der Stok, Edwin From, Jan Groen, Robbert Blok en Gerard de Pee.In de stand van Bio4Pack: Jeroen van Schendel, Lisa Fu, Gerard Benthum, Peter van Rosmalen (Eco Concepts & Products), Paola Gilardi, Patrick Gerritsen (directeur Bio4Pack), Arjan Klapwijk (van Bio4Life BV) en Yasar Türkoğlu.
 

Nautilus Organic - Staand van links naar rechts: Coert Lamers, directeur Hein Wolff, Ron van Dijk, Aalt Westra, Femke Meijer en Barry Raadschelders. Gehurkt: Fons Verbeek, Peter Brul en Harald Oltheten.


Links Frans Maassen en als derde Marcel Hulleman van coöperatieve telersvereniging De Schakel/Rijko BV.


Concetto Macauda van Bio-organic Holland


Astrid Rog van Bio Center Zann.


Bert van der Meer, Guido Hilhorst, Monique Mooij en Jana Semt poseren namens Eosta. Naast hen de speciale dozen van Nature & More die heel eenvoudig omgetoverd kunnen worden in informatiedisplays.


Renze Brouwer en Rob van Brouwershaven (directeur Plantaardige Agroketens & Voedselkwaliteit) van het ministerie van Economische Zaken krijgen van Gert Kögeler uitleg over het Nature&More-concept van Eosta.


Eric Daniels van ED Organics in gesprek met Maarten Vrensen van Vitalis Biologische Zaden.


Omdat Harmen Peters helaas niet meer mee kon naar de BIOFACH kreeg Wim Stoker in de stand van Stoker Holland en Smile Fruit dit keer gezelschap van zijn vrouw Ciska.


Op het nippertje kwam Biojournaal toch Lou van Reij van BioRey nog tegen. Links naast hem Peter van den Berg en rechts Stefan Haring.


Het Fairtrasa-team: Peter Abma, James McCooe, Roelant Komen, Pim Pelders en Elisa Benetti.


Jesse 't Lam, Vincent van Gorkom en Kathatina Haack presenteerden bij Yellow Chips de nieuwste groentechips van het merk GoPure. Vincent: "We staan op een mooie plek, goed in de loop. De focus ligt op onze groentechips."


Félice Pessers bij SonderJansen.


Roy Oostweegel en Foekje van Dijk bij Berrico FoodCompany. Achter hen aan tafel (in pak) Bert-Jan Bakker. Tot hun opluchting is de fabriek van hun vaste cranberryleveranciers na een grote brand in 2015 nu weer helemaal 'up and running'.

Klik hier voor de volledige fotoreportage

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven