"Aardappelzak in supermarkt bijna altijd genaaid met Fischbein-technologie"

Tholen - Het bedrijf Fischbein is gespecialiseerd in het leveren van sluitingsmachines voor 'open mond'-zakken. "Zakken kunnen worden geseald, genaaid of dichtgelijmd", vertelt marketingmanager Viviane Mpinga. "Ook bieden we de mogelijkheid op deze opties te combineren, waarbij de producten dubbel beschermd zijn." Het bedrijf is met name gespecialiseerd in de technologie van het naaien, waarbij men ook de AGF-sector bedient. "Negen van de tien keer is de aardappelzak uit de supermarkt genaaid of geseald met de Fischbein-technologie."

Brede range

De productrange van Fischbein is groot met o.a. thermische sealers, naaimachines en verlijmmachines. "We leveren onze producten ook aan veel verschillende sectoren over de hele wereld, van teler tot grote voedselmagnaten en daarom bieden we zowel draagbare systemen voor kleinere spelers als industriële machines voor bedrijven die een hogere capaciteit willen behalen. Fischbein is een bekende naam en heeft al meer dan 100 jaar ervaring in dit vak. In 1910 is het bedrijf opgestart door Dave Fischbein en in de loop der jaren breidde het assortiment uit. In verschillende landen gingen de Fischbein-verkopers op pad met de draagbare naaimachines en zo werden onze naaikoppen steeds bekender. We onderscheiden ons door ervaring, kwaliteit en service."Dubbele bescherming

De productrange van Fischbein breidt regelmatig uit. "Voorbeelden van nieuwere machines zijn de TOS 3000-SL en de TOS 3000-SW. Beide machines bieden een dubbele sluiting voor een extra bescherming. De SL is de tape over sealing en de SW is de tape over sewing. Dit betekent dat de SL zakken sealt en taped, en de SW zal eerst de zakken naaien en daarna tapen. Bij nieuwste versie van de SL kunnen de zakken makkelijk weer geopend worden met de 'easy-open-optie'."

Producten kunnen op maat van de klant worden geleverd en kunnen ook worden geïntegreerd in verpakkingslijnen (OEM's). "Onderdelen van machines worden vanuit Amerika geleverd en hier in elkaar gezet voor onze klanten. We bieden oplossingen op maat. De levering gebeurt in de Benelux rechtstreeks en voor andere landen gaat het via onze distributeurs. Fischbein garandeert de klant een hoogwaardige kwaliteit en service."

Van 12 tot 14 april zal Fischbein aanwezig zijn op de Empack in Utrecht op stand C 121.

Voor meer informatie:
Yvan Mannekens
Fischbein SA
Paepsem Business Park
Bd Paepsem 8
1070 Bruxelles - België
Tel: +32 2 555 11 80
Fax: +32 2 521 27 68
www.fischbein.com

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven