Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
door verkoopteam Benelux vanBejo/De Groot en Slot

Kennismaking nieuwe en potentiële uienrassen

In de week dat de eerste zaaiuien alweer de grond in zijn gegaan, heeft het verkoopteam Benelux van Bejo en de Groot en Slot alweer kennis gemaakt met nieuwe kruisingen en potentiƫle BGS nummers die de markt ook te zien zal krijgen in de aankomende jaren.



Het nieuwe materiaal ziet er veelbelovend uit en geeft nog meer ruimte en keus voor de telers om exact in hun behoeften te voorzien. Hier zie je dat de afdeling veredeling duidelijk actief is om resistentie in te kruisen! Buiten het bestaande assortiment met onze belangrijke rassen als Hypark, Hybound, Hytech en de nieuwkomers Hyfive, Hystore en Hyway, die er allemaal prima uitzagen, ligt er ook vergelijkingsmateriaal in buiten onze eigen genetica. Bij de rode uien zien we dat Red Tide een echte kwaliteitsui, is maar dat de Red Baron er ook heel mooi bij ligt!

Het is erg nuttig om marktinformatie te kunnen delen met onze veredelaars die wereldwijd actief zijn en dit geeft vaak hele leuke constructieve discussies.

Bron: De Groot en Slot
Publicatiedatum: