Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
13, 14 en 19 april, Demokwekerij Westland

Gewasbeschermingsdagen voor de groententeelt

Op 13, 14 en 19 april vinden er gewasbeschermingsdagen plaats bij Demokwekerij Westland. Deze dagen worden georganiseerd in samenwerking met Horticoop, Van Iperen, Brinkman en diverse toeleveranciers van deze handelsbedrijven. Elk handelsbedrijf heeft een aparte dag, waarbij zij hun relaties de mogelijkheid geven om zich bij te laten praten over de ontwikkelingen in gewasbescherming. Deze editie zal in het kader van de actualiteit het thema meeldauw in groentengewassen centraal staan.

Naast presentaties van de handelsbedrijven zullen in groepen diverse gewasbeschermingsproeven in de teeltafdelingen worden bezocht. De planning voor de gewasbeschermingsdagen is als volgt:
  • Woensdag 13 april: Van Iperen
  • Donderdag 14 april: Brinkman
  • Dinsdag 19 april: Horticoop
Tijdens de kennisdagen is er voldoende ruimte voor de kwekers om vragen te stellen en discussie te voeren met specialisten van de handelsbedrijven en gewasbeschermingsmiddelen producenten. Tijdens de gewasbeschermingsdagen zal er ook kort aandacht besteed worden aan het onderwerp Robotica in de Tuinbouw. De gewasbeschermingsdagen, die deze editie gericht zijn op de groententeelt tellen mee voor verlenging van de spuitlicentie.

Voor meer informatie:
Proeftuin Zwaagdijk
Tolweg 13
1681 ND Zwaagdijk-Oost
T: 0228-563164
F: 0228-563029
E: proeftuin@proeftuinzwaagdijk.nl
www.proeftuinzwaagdijk.nl
Publicatiedatum: