Belgapomprijs al weken hetzelfde

De Belgapom-prijs voor Bintje aardappelen op vrijdag 8 april bedroeg 125 euro per ton (excl. BTW) of 132,50 euro per ton (incl. BTW). Belgapom spreekt van een stabiele markt waarbij het aanbod gelijk is aan de vraag.

De Belgapomprijs is de meest gehanteerde prijs, waargenomen op de vorige werkdag voor Bintje, voor verwerking tot diepgevroren aardappelproducten, veldgewas 35 mm+, fritesgeschikt, af producent, los op wagen, voor onmiddellijke levering/ophaling.

Voor andere fritesgeschikte variëteiten voor verwerking tot diepgevroren aardappelproducten is de meest gehanteerde prijs, waargenomen op de vorige werkdag voor veldgewas 35 mm+, af producent, los op wagen, voor onmiddellijke levering/ophaling: Andere variëteiten / autres variétés. Challenger enFontane: €150,- per ton (excl. BTW) of € 159 per ton (incl. BTW).

De Belgapomprijs en de waarneming voor andere rassen worden vastgesteld door een commissie met vier vertegenwoordigers uit de sectie verwerking en vier vertegenwoordigers uit de sectie handel van Belgapom.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven