Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Homburg Holland verwerft Ag Leader importeurschap voor NL en Vlaanderen

Homburg Holland in Stiens (Fr.) neemt de import van Ag Leader precision farming technologie per maandag 18 april 2016 over van Louis Nagel. 23 maart maakte Louis Nagel bekend haar bedrijfsvoering te staken. Daarmee kwam o.a. Ag Leader als handelsmerk beschikbaar. Na goed driehoeksoverleg tussen fabrikant Ag Leader, Louis Nagel en Homburg Holland zal vanaf maandag 18 april a.s. de import, verkoop en service van Ag Leader in Nederland en Vlaanderen via Homburg Holland gaan verlopen.



Louis Nagel medewerker Geert-Jan Giesberts treedt per direct in dienst van Homburg Holland en zal in de hoedanigheid van Manager Agricultural GPS Systems support blijven verlenen aan de Ag Leader dealers en -klanten. Homburg Holland respecteert bovendien de huidige Ag Leader dealerstructuur in Nederland en Vlaanderen. Met deze stappen wordt de continuïteit van leveringen en service gewaarborgd richting dealers en klanten.

De verwerving van Ag Leader precision farming technologie past naadloos in de bedrijfsfilosofie van Homburg Holland, waarin 'precies doen wat nodig is' centraal staat. Met haar importmerken HARDI, Väderstad en Handler en onder eigen fabricaat, Homburg Draincleaners en HeroW zelfrijdende spuitmachines, voert Homburg Holland reeds een high-tech portfolio voor de innovatieve landbouw.

Homburg Holland verwacht, gestimuleerd door de toenemende belangstelling voor precisielandbouw, de verkoop en service van Ag Leader succesvol voort te kunnen zetten in Nederland en Vlaanderen.

Meer informatie:
Homburg Holland
Johannes de Boer
T: +31 (0)58 257 15 55
E: johsdeboer@homburg-holland.com

Louis Nagel
Allard Martinet
T: +31 (0)488 420 819
E: amartinet@nagel.nl 
Publicatiedatum: