Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

"Indonesië steeds aantrekkelijker voor AGF-sector"

Sinds 1993 houdt het Research Project van de Financiƫle Studievereniging Amsterdam (FSA) zich bezig met het onderzoeken en oplossen van bedrijfsspecifieke vraagstukken van Nederlandse bedrijven met internationale aspiraties. Naast de 23 jaar aan ervaring wordt de kwaliteit van de projecten gegarandeerd door een zorgvuldige selectie van 18 top studenten van de Universiteit van Amsterdam en de Vrije Universiteit, de begeleiding van gerenommeerde professoren van Universiteiten van Amsterdam en professionele trainingen.

De FSA is een studievereniging en de non-profit basis biedt het voordeel om uitgebreide onderzoeksprojecten uit te voeren tegen kostprijs. Dit jaar zal het onderzoek gericht zijn op de sterk opkomende Indonesische markt. FSA: "Wij zien Indonesiƫ als een land met enorme potentie dat in de afgelopen jaren steeds aantrekkelijk is geworden voor Nederlandse bedrijven binnen de land- en tuinbouw. De recente ontwikkeling in wet- en regelgeving en de enorme groei in welvaart heeft geleid tot een toename in het besteedbaar inkomen met als gevolg dat de mogelijkheden voor de Nederlandse export is gestegen - en nog steeds toeneemt." Neem voor een bedrijfsspecifiek advies contact op via onderstaande gegevens.

Meer informatie:
FSA
T: +31 (0)20 525 5428
E: rp@fsa.nl

Publicatiedatum: