Abonneren

Vacatures

"Tweetende tuinders"

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Het blijft lekker zonnig

De komende dagen wordt het lekker warm. Op Bevrijdingsdag/Hemelvaartsdag is het circa 20 graden en daarna komt de temperatuur op veel plekken zelfs rond een zomerse 25 graden uit! Donderdag schijnt de zon de hele dag vrijwel ongehinderd. Als je de dag grotendeels buiten gaat doorbrengen, is het gebruik van een goede zonnebrandcrème aan te raden. Met 18 graden op de Wadden tot lokaal 21 in het zuiden is het aangenaam warm, maar zeker niet heet. De wind is zwak tot matig en waait uit het (zuid)oosten.

Vrijdag wordt het met 20-24 graden nog een beetje warmer. Misschien wordt in het zuidoosten zelfs ergens de zomerse 25 graden gehaald. Naast zon zien we wat onschuldige stapelwolken en mogelijk wat hoge bewolking. Het blijft overal droog en er staat een meest matige (zuid)oostenwind.

In het weekend is op meer plekken in het binnenland 25 graden mogelijk. Daarbij is het zonnig en blijft het op de meeste plaatsen droog.

Ook begin volgende week houdt het warme en zonnige lenteweer aan. Pas na volgende week dinsdag wordt de verwachting onzeker en neemt de buienkans toe.

Bron: Weeronline

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven