Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Tolsma:

"Profiteer van oplopende marktprijzen: huur mobiele koeling"

Dit jaar lopen de marktprijzen richting het einde van het bewaarseizoen toch weer op. Door de snel stijgende buitentemperaturen is het echter vaak niet meer mogelijk om alleen met buitenlucht het product op temperatuur te houden. Tolsma's Quadro Compact Cooler (QCC) is hiervoor een perfecte oplossing. Met de koeler kan extra koelcapaciteit ingezet worden in de met buitenlucht geventileerde (bulk)bewaarplaatsen.



Het grote verdamperoppervlak van de QCC creƫert optimale omstandigheden voor het product in bewaring en een hoog bewaarrendement. Hierdoor blijft de rust in de partij behouden. De koeler is verkrijgbaar in een koelvermogen van 40 kW en 60 kW. In combinatie met een Vision Control klimaatcomputer kan de QCC op aangepaste energiezuinige manier koelen waarbij de koelcapaciteit aangepast wordt aan de koelvraag.

De QCC wordt stekkerklaar geleverd en is eenvoudig aan te sluiten op de bewaarcomputer. De minimale verhuurperiode is zes weken.

Neem voor meer informatie contact op met de bewaaradviseurs van Tolsma
Publicatiedatum: