Arnold Groeneveld nieuwe commercieel directeur FlevoTrade

Vanaf 1 mei 2016 is Arnold Groeneveld bij FlevoTrade in Dronten werkzaam als commercieel directeur. Arnold gaat zich samen met de Sales Managers richten op het versterken van de positie van FlevoTrade in de markt en de verdere uitbouw van de internationale commerciële activiteiten. Daarbij is hij verantwoordelijk voor relatiebeheer, kwaliteit, after sales en finance. Verder zal hij het management van Gebr. Van Liere en Flevotrade ondersteunen bij grote internationale projecten.

Afgelopen jaren bekleedde Arnold in de sierteeltsector op directieniveau diverse managementfuncties bij gespecialiseerde productie- en exportorganisaties. Hier heeft hij op basis van "long term partnership" een meer vraag gerelateerde manier van werken geïntroduceerd, met de focus op de verbetering van het gezamenlijke resultaat, waarbij de eindklant - consument altijd centraal staat. Daarbij was hij eindverantwoordelijke voor alle contacten met de keten georganiseerde supermarktorganisaties binnen Europa en de inkoop en sourcing uit China.

Samen met Arnold verwacht FlevoTrade de commerciële doelstellingen te realiseren en de sterke groei onverminderd voort te kunnen zetten.
 
Voor meer informatie:
FlevoTrade
Arnold Groeneveld
Mob: 06-57490819
arnold@flevotrade.nl
 

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven