Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Sarco Packaging introduceert www.verpakkingsidee.com

"Een unieke verpakking maakt het verschil"

Vanuit de markt hebben Jaap van der Sar en Mark van der Kamp van Sarco Packaging signalen opgepikt waaruit bleek dat veel van hun klanten en relaties op zoek zijn naar een nieuwe verpakking. Echter vonden zij geen platform waarop het idee, de juiste verpakkingsmaterialen en verpakkingsmachines te vinden zijn. Vanuit dit uitgangspunt hebben Jaap en Mark een nieuwe concept ontwikkelt en dit in een vernieuwde website gegoten: www.verpakkingsidee.com. De oplettende bezoeker van AGF.nl heeft de nieuwe banner al gespot tussen het dagelijkse nieuws.



Op de Empack in Utrecht presenteerde Sarco Packaging haar nieuwe concept en bijbehorende nieuwe website www.verpakkingsidee.com. Op deze site laat Sarco Packaging bezoekers kennis maken met de vele mogelijkheden van verpakken. Op deze nieuwe website hebben bezoekers de mogelijkheid om in hun branche te zoeken naar een unieke verpakking, met bijbehorende verpakkingsmaterialen.

"Wij denken graag met bedrijven mee vanuit het idee, zo hebben wij de mogelijkheid om hun verpakking vorm te geven door onze designstudio en bepalen we samen met de bedrijven het juiste verpakkingsmateriaal. Gezamenlijk komen we tot een unieke verpakking die het meest geschikt is voor het product, met de juiste uitstraling, beleving en kostprijs", aldus Mark van der Kamp.

Op de website staan diverse voorbeelden van recent gemaakte verpakkingen van collega ondernemers uit diverse branches. In het ideeƫnboek komen mooie verpakkingen voorbij, iedere verpakking heeft zij eigenschappen en een eigen gedachtegang. Iedereen is op zoek naar een unieke verpakking om het verschil te maken. Laat u inspireren op www.verpakkingsidee.com.
Publicatiedatum: