Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
EK levert AGF-handel geen extra omzet op

Voetbalfans geven voorkeur aan bier boven fruit

Tot nu toe, zorgt het Europese Kampioenschap Voetbal niet voor een grotere afzet van groenten en fruit in Frankrijk. AGF-handelaren vrezen dat voetbalfans de voorkeur geven aan bier in plaats van aan groenten en fruit.

"Het evenement is nog geen aanleiding geweest voor stijgende verkoopcijfers in Frankrijk," vertelt Tony Fauger, van A.M.S. Europa, gevestigd in Rungis. Hij is van mening dat het slechte weer, waardoor Parijs de afgelopen weken geplaagd wordt, eveneens een grote rol speelt. "De verwachtingen voor volgende week zijn iets beter maar hier in Parijs levert het EK ons vooralsnog geen extra omzet op."


In Saint-Charles in Perpignan is de situatie hetzelfde. "Tot op heden hebben we onze omzet nog niet zien stijgen," legt Anne Florin, van Saint-Charles Export, uit. Anne denkt dat het slechte weer in Zuid-Frankrijk hier aan bijdraagt. "Blijkbaar drinken supporters liever bier dan dat ze perziken en abrikozen eten," lacht Anne.
Publicatiedatum: