Abonneren

Vacatures

"Tweetende tuinders"

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Massey Ferguson Beauvais fabriek van het jaar in Frankrijk

AGCO's Massey Ferguson fabriek, tevens het wereldwijde Massey Ferguson experience centrum in Beauvais (Frankrijk) heeft de prestigieuze 'Fabriek van het jaar 2016 award' in Frankrijk gekregen. De MF fabriek in Beauvais in de provincie Picardië versloeg een tiental andere fabrieken uit een breed scala aan industrieën in Frankrijk om de titel te winnen.De prijsuitreiking werd georganiseerd door L'Usine Nouvelle, het toonaangevende industriële tijdschrift in Frankrijk. Bij de selectie van de winnaar, zoekt de jury naar een faciliteit die een grondige transformatie heeft ondergaan en vervolgens aangetoond heeft aanzienlijke prestatieverbeteringen, verhogingen van de productiviteit, kwaliteit, het concurrentievermogen en het marktaandeel te kunnen doorvoeren. Een belangrijk lid van de onafhankelijke jury is de Boston Consulting Group, een toonaangevend wereldwijd bedrijf voor management- en businessstrategie.

Massey Ferguson (MF) is onderdeel van het beursgenoteerde AGCO, met een hoofdkantoor in Duluth in de Verenigde Staten. In Beauvais ontwerpt en produceert Massey Ferguson tractoren van 75 tot 400 pk. MF is de grootste producent en exporteur van landbouwmachines van Frankrijk. Van de gemiddeld 14.500 Massey Ferguson trekkers die jaarlijks in Beauvais de productielijnen verlaten wordt 85% verscheept naar markten over de hele wereld. In de afgelopen 12 maanden zijn vier nieuwe MF trekkerseries ontwikkeld en geïntroduceerd op de wereldmarkt.

De 'Fabriek van het jaar Award' erkent Massey Ferguson's succesvolle en omvangrijke herstructureringsproject; intern bekend als 'MF Fast Forward'. De MF fabriek heeft aanzienlijke productiviteitswinst geboekt door de implementatie van Lean Manufacturing processen, 5S good housekeeping technieken en de Hoshin Kanri Continuous Improvement Strategy.Speciale lof was er voor de inzet van het MF personeel, alle functionele gebieden en afdelingen waren betrokken. Door bedrijfsbreed te denken, extreme discipline en consequente actie is het transformatieproces zeer succesvol verlopen.

De meest recente interne cijfers van Massey Ferguson Beauvais laten een duidelijke stijging zien in de productiekwaliteit, terwijl de Massey Ferguson's Customer Satisfaction Index verbeteringen onthult in de door eindgebruikers waargenomen kwaliteit. Uit Massey Ferguson's uitgebreide klantentevredenheidsonderzoek blijkt dat ten aanzien van de kwaliteit van de MF trekker op het moment van levering aan de klant 94% van de vragen positief beantwoord worden.

"Het is een voorrecht en een eer om deze felbegeerde award te winnen," zegt Richard Markwell, Vice President en Managing Director, Massey Ferguson, Europa, Afrika en het Midden-Oosten. "Het is een eerbetoon aan ons 2.500 man sterke personeelsbestand in Beauvais, die de architecten van grote transformatie van de fabriek in de afgelopen vijf jaar zijn geweest. Deze laatste onderscheiding is een mijlpaal in ons niet aflatende streven naar continue verbetering om daarmee onze klanten te verzekeren van de beste producten voor hun bedrijven.""De award komt bovenop de eerder jaar door MF Beauvais gewonnen prijs als 'Beste Buitenlandse exporteur van Frankrijk," vervolgt hij. Hoogwaardige productie staat centraal in de welbekende betrouwbaarheid van de Massey Ferguson producten. In combinatie met toonaangevend design en engineering, zorgt dat voor constante vooruitgang van het 'Triple Triangle'-merk. Massey Fergusons marktaandeel groeide niet voor niets voor het zesde achtereenvolgende jaar in heel Europa, Afrika en het Midden-Oosten".

Boussad Bouaouli, Vice-President Manufacturing Beauvais, zei in een reactie tijdens de prijsuitreiking: "Het Beauvais Quality Transformation Initiative is onderdeel van een van AGCO's belangrijkste wereldwijde ondernemingsdoelstellingen: nummer één in waargenomen kwaliteit te zijn en mag worden beschouwd als een uitstekende prestatie volgens de 'Factory of the Year Award'-juryleden. Het illustreert toewijding bij iedere medewerker om de beste kwaliteit te leveren voor elke individuele Massey Ferguson trekker voor iedere Massey Ferguson klant waar ook ter wereld. We zijn zeer verheugd de titel te ontvangen en feliciteren al onze medewerkers in Beauvais. Deze prijs is echt het resultaat van hun inzet, harde werken en betrokkenheid. Daar profiteren alle Massey Ferguson klanten van."


Voor meer informatie:
Wim Hengeveld
Directeur Massey Ferguson
Massey Ferguson
W: www.masseyferguson.nl
E: w.hengeveld@mechangroep.nl
T: 0651424920

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven