Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Zelfrijdende tractor in actie

Wij leven in een veranderende wereld en de landbouw gaat daarin mee. Onze groeiende populatie en een groter milieubewustzijn houden in dat de landbouw meer voedsel moet produceren, duurzamer moet zijn en dat zonder areaaluitbreiding. Het is uiteindelijk de technologie die het echte verschil zal maken.

CNH Industrie ging aan de slag om technologie in een andere richting te leiden die de landbouwers in staat stellen nieuwe technologie te integreren in bestaande vaartuigen en hun toegang te geven tot realtime gegevens waar ze ook zijn. Het bedrijf gelooft dat deze technologie in de toekomst het gezicht van de landbouw zal veranderen in ieders voordeel.

Dit concept van de autonome tractor is bedacht door het innovatieteam van CNH industrie en maakt de tractor onafhankelijk en onbemand.

In deze video kun je de nieuwe autonome tractor zien van het bedrijf. Het werd volledig op locatie gefilmd op een boerderij in bedrijf in Kentucky, VS in juni 2016.



Voor meer informatie:
media.cnhindustrial.com/EMEA
Publicatiedatum: