Abonneren

Vacatures

"Tweetende tuinders"

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

AgroTechniek Holland trekt ruim 50.000 bezoekers

AgroTechniek Holland in zomers Biddinghuizen is succesvol verlopen en trok in totaal
54.168 bezoekers. Beursmanager Willem Bierema: "De sfeer was goed door het hoge
bezoekersaantal en de goede kwaliteit van de bezoekers die exposanten op hun stand troffen. Men kwam met gerichte interesse en was onder de indruk van de brede opzet van het evenement, waar het het Smart Farming paviljoen, de demonstratie aardappel- en bietentechniek en het TrekkerParcours veel belangstelling trokken. We zijn dan ook zeer tevreden over deze vierde editie van dit tweejaarlijkse evenement voor landbouwmechanisatie. Ook omdat we erin geslaagd zijn om ondanks het zomerse weer en het krimpende aantal telers toch weer evenveel bezoekers te trekken." Fedecom-directeur Gerard Heerink: "Deze editie is een prima uitgangspunt voor een vijfde editie van ATH die gaat plaatsvinden in 2018." Ruim 260 deelnemende fabrikanten, importeurs en dealers in landbouwmechanisatie toonden met meer dan 3.000 landbouw machines van 500 merken 'alles wat telers boeit'.Tevreden deelnemers
Martin Westerbeek van Schrijver Stalinrichting is tevreden: "Een beurs gaat niet alleen over leads, maar wij hadden als doelstelling bekendheid en imago van ons bedrijf en dat is goed gelukt. We waren positief verrast en geven ATH een rapportcijfer 7,5."

Willem van Tilburg van nieuwkomer Aviko Potato BV "wist niet wat hij moest verwachten, maar onze stand was een meet and greet voor aardappeltelers. We hadden continue bezoek en zijn blij dat we er waren."

Mark Zuidhof van nieuwkomer McCain Foods Holland BV vult aan: "De opzet en opkomst van deze beurs is goed. De uitdaging is om de volgende keer meer aardappelgerelateerde bedrijven te krijgen, wat ons betreft mogen er de volgende keer meer aanwezig zijn."

Hans Quint van Abemec BV spreekt van een geslaagde beurs: "We hadden zeer
geïnteresseerde bezoekers op de stand, opvallend veel uit Zuid-Nederland. Zo'n stand met gerichte aandacht voor Smart Farming is ons heel goed bevallen, omdat je veel gerichte klantcontacten hebt."

Krijn van Groningen van Greve lanceerde een nieuwe kieperlijn en vond "ATH mooi groot maar niet t├ę groot. Lekker centraal in Nederland en goed bereikbaar, de volgende keer komen we we er met een eigen stand zo is onze intentie."Innovatieprijs Bronzen Sikkel voor Nutriflow
De vakjury heeft de innovatieprijs Bronzen Sikkel toegekend aan Nutriflow van Veenhuis Machines: "Precisiebemesting voor vloeibare organische mest, waarmee mest optimaal wordt benut door de mogelijkheid fosfaat en stikstof tegelijk optimaal toe te dienen, zodat perfecte egale basisbemesting wordt toegediend."

De jury kende de derde prijs toe aan Duport met de Nutrishot Precisiebemester "voor het nauwkeurig toedienen van meststoffen in open teelten, in de rij direct bij het gewas waarbij middels sensortechnologie de dosis per gewas bepaald kan worden."Bron: AgroTechniek Holland

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven