Abonneren

Vacatures

"Tweetende tuinders"

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Interpom Primeurs, stand 159

Mooij Agro introduceert nieuwe grotere ventilator

De stijgende vraag naar grotere EC Axiaal ventilatoren, voor zowel de aardappel- als ook voor de uienbewaring, ervoor gezorgd, dat Mooij Agro in samenwerking met Klima een nieuwe, grotere ventilator heeft ontwikkeld. Op de Interpom beurs, die wordt gehouden op 27, 28 en 29 november a.s. in de Kortrijk Xpo in Belgiƫ, tonen wij deze innoverende frisse wind op ventilatiegebied (stand 159).

De EC Axiaal 1000
Deze EC Axiaal 1000 ventilator levert met haar schoepenwiel met 6 aluminium schoepen zeer veel lucht en dat bij een laag geluidsniveau. Voor uien produceert deze ventilator 42.120 m3 lucht per uur en voor aardappels is dat maar liefst 47.700 m3 lucht per uur. En dat bij een opgenomen vermogen van de motor van slechts 5,2 kW.

Ook bij deze EC Axiaal 1000 ventilator is het toerental van de gelijkstroommotor regelbaar. Deze EC Axiaal 1000 ventilator is vanwege zijn lage energieverbruik uitermate geschikt voor die projecten waar besparing op energie een issue is en die daarbij gewaardeerd worden met een subsidie.Mooij Agro presenteert tevens de Croptimiz-r bewaarcomputer, die in combinatie met het PC programma en de App altijd en overal inzicht geeft in de bewaarsituatie.Voor meer informatie:
Dave Houben
Mooij Agro
Tel: +31 (0)77-3275045
d.houben@mooij-agro.com
www.mooij-agro.com
Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven