Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Jan Gerrit Slot: "Focus in AGF-transport op België en Nederland"

Van Straalen en De Vries Transport start vestiging in Valencia

Tholen - In Nederland heeft de firma Van Straalen en De Vries transport zo'n 220 vrachtwagens rondrijden voor de winkeldistributie tot en met het bloemen- en plantentransport. Sinds deze zomer is het bedrijf ook met een locatie in het Spaanse Valencia actief. De in Spanje woonachtige Jan Gerrit Slot werd gevraagd de vestiging in Spanje op te bouwen. "Ik verwacht dat de helft van onze activiteiten zal bestaan uit AGF-transport."



"Naast groenten- en fruittransport zullen we ook rijden voor de industrie. We kunnen zowel complete ladingen als groupage verzorgen en bieden ook opslag, overslag, en crossdocking-activiteiten aan", vertelt Jan Gerrit. "Voor het AGF-transport zullen België en Nederland de belangrijkste markten zijn, maar verder rijden we ook door heel Spanje. De uitdaging blijft tenslotte om het hele jaar je werk te hebben. In de Spaanse fruitexport is het acht maanden druk, maar heb je vier maanden niets te doen, daarom proberen we een jaarrond invulling te hebben."



Volgens de transporteur zien klanten het als een voordeel om met een transportbedrijf te werken in plaats van een transportagentschap. "Wij hebben namelijk onze eigen auto's op de weg en kunnen daarmee continuïteit bieden, ook in de minder drukkere periodes. Daarom gaan bepaalde grotere klanten niet eens met agentschappen in zee", vertelt Jan Gerrit. Hij heeft zin in het nieuwe groenten- en fruitseizoen. "De afgelopen tijd zijn we druk geweest met de administratieve afhandeling om de vestiging te starten, nu kunnen we echt van start!"



Voor meer informatie:
Jan Gerrit Slot / Miguel Ruiz.
Transportes Van Straalen De Vries sl
Avda. Ribera Alta 11 (dr).
46260 Alberic (Valencia).
España.
T: +34 961052068
M: +34 636167290
Trafico@vsdv.es
www.vsdv.es