Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe veerdienst Rotterdam-VK-Noorwegen voor koelcontainers

De Oldenburg-Portugiesische Dampfschiffs-Rhederei begint een nieuwe dienst tussen Rotterdam, het VK en Noorwegen, speciaal voor koelcontainers ('reefers'). Behalve Immingham en Teesport in Engeland en Grangemouth in Schotland worden Oslo, Moss en Brevik in Noorwegen aangelopen. In november wordt ook Hamburg aan de 'PENN-service' toegevoegd.

Haven Oslo
OPDR gaat de lijndienst onderhouden met twee, ijsversterkte, 700-TEU schepen. De short sea specialist, onderdeel van de CMA CGM group, is sowieso druk bezig met expansie. In mei werd Rouen opgenomen in haar AGAX-dienst, waarmee een rechtstreekse verbinding ontstond tussen Rotterdam en de Noord-Franse havenstad. In augustus volgden Gibraltar, Lissabon en Leixões die in de CISS-lijndienst werden opgenomen en in september maakte de rederij bekend een nieuw kantoor in Milaan te openen om de Italiaanse markt extra aandacht te geven.

Bron: Havenbedrijf Rotterdam
Publicatiedatum: