Te huur: Handelsweg 180 Ridderkerk

JLL is aangesteld voor de verhuur van een complex bestaande uit een volledig geconditioneerde bedrijfsruimte, expeditieruimte, was-/kleedruimte en kantoorruimte aan de Handelsweg 180 te Ridderkerk. Een unieke mogelijkheid vanwege de locatie en het opleveringsniveau.Locatie
Het bedrijfscomplex is gelegen op bedrijventerrein Verenambacht. Bedrijventerrein Verenambacht ligt op de grens van Ridderkerk en Barendrecht, direct aan knooppunt Ridderkerk en vlakbij veilingterrein The Greenery. De locatie heeft direct aansluitingen op rijkswegen A15 (Europoort-Rotterdam-Gorinchem), A16 (Rotterdam-Dordrecht-Breda) en A29 (Rotterdam-Roosendaal-Zierikzee). Ook het NS-station Barendrecht is op loopafstand gelegen.

Opleveringsniveau
Omschrijving Metrage
Koelruimte Ca. 2.896 m² bvo
Gekoelde bedrijfs/expeditieruimte Ca. 2.742 m² bvo
Was-/kleedruimte Ca. 115 m² bvo
Kantoorruimte begane grond Ca. 220 m² bvo
Kantoorruimte 1e verdieping Ca. 386 m² bvo
Kantoorruimte 2e verdieping Ca. 394 m² bvo

Het bedrijfscomplex is opgebouwd middels een betonconstructie, gebouwd omstreeks 2002, en heeft een zeer goede uitstraling. De bedrijfsruimte is volledig geconditioneerd en verdeeld in 11 koelruimten. De geconditioneerde bedrijfsruimte beschikt over een betonvloer, een laadkuil met 15 dockshelters met docklevelers en 1 deur op maaiveldniveau en heeft een vrije hoogte van circa 9 tot 10 meter en een inpandig loodskantoor.

De nette kantoorruimte is gelegen op de begane grond, 1e en 2e verdieping en is voorzien van diverse kantoorunits, toiletvoorzieningen op elke verdieping, systeemplafonds met inbouwverlichting en is in goede staat van onderhoud.
Indien u interesse in deze ruimte heeft, kunt u contact met ons opnemen voor meer informatie of voor het maken van een bezichtigingsafspraak:

Floyd Los
Agency Industrial & Logistics
Tel : (010) 4 110 440


JLL (NYSE: JLL) is een zakelijk en financieel adviseur op het gebied van vastgoed en investment management aan eigenaren, gebruikers en beleggers. Met een omzet van meer dan $ 5,2 miljard en een bruto inkomen van $ 6,0 miljard, heeft het Fortune 500 bedrijf meer dan 280 corporate kantoren en opereert wereldwijd in meer dan 80 verschillende landen met meer dan 60.000 werknemers. Ten behoeve van haar klanten biedt JLL management- en vastgoed outsourcing services voor een vastgoedportefeuille van circa 372 miljoen m2 en $ 138,0 miljard gerealiseerd in verkoop, acquisities en financiële transacties in 2015. JLL's investment management tak, LaSalle Investment Management, beheert een totaal vermogen van $ 59,1 miljard . JLL is de merknaam en een geregistreerd merk van Jones Lang LaSalle Inc. Voor meer informatie kijk op onze website: www.jll.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven