"Samen de fabriek van de toekomst bouwen"

ERC Machinery, Qreenno en Propak gaan samen verder als Eqraft

Het erfgoed van ERC Machinery voert terug naar 1984, toen Emmeloord Reparatie en Constructie werd opgericht in Nederland. Na een aantal jaren van algemeen constructiewerk ontwikkelde ERC Machinery de gesloten uienafstaarter, die een groot succes bleek te zijn. Door de jaren heen werd het productenpakket uitgebreid met high tech weeg- en verpakkingsapparatuur en werd ERC Machinery een internationale speler voor complete fabrieksinrichtingen.

Voortbordurend op de aan sorteren en verpakken verwante aandachtsgebieden ontwikkelt ERC Machinery zich tot een integrale adviseur en leverancier. De steeds verder gaande samenwerking met Qreenno's "efficiency engineers" past in deze ontwikkeling. Vakmanschap, ambitie en innovatie gaan zo hand in hand. Halverwege 2016 nam ERC Machinery de activiteiten over van Propak, een andere leverancier van agrarische verwerkingsmachines. Vanaf 2017 zullen ERC Machinery, Qreenno en Propak samen verder gaan als Eqraft.

Eqraft ontwerpt, bouwt en onderhoudt wereldwijd verwerkings- en verpakkingsoplossingen voor uien, aardappelen, groente, fruit en bulkgoederen. Het vakmanschap strekt zich uit van advies, ontwerp en assemblage tot complete mechanisering, automatisering en de continue verbetering daarvan.

Embracing the future, dat is wat Eqraft drijft. Algemeen directeur Gerard van der Knijff stelt: "Ons doel is het verbeteren van performance, rendement en continuïteit van onze klanten zodat zij de concurrentie op de wereldmarkt voorblijven, betere marges behalen en proactief kunnen ondernemen." Rutger Keurhorst (directeur Sales & Marketing) vult aan: "Laten we samen de fabriek van de toekomst bouwen!"

Voor meer informatie:
Eqraft
Fabrieksweg 2
8304 AT Emmeloord
+31 527 256 130
info@eqraft.com
www.eqraft.comPublicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven