Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Isobar en Isocab richten joint venture Isocab-Isobar op

Isocab en Isobar meldden eerder met elkaar in gesprek te gaan om te komen tot een mogelijke samenwerking. Dit overleg in de afgelopen periode heeft er toe geleid dat per 1 november 2016 de productie van koelcellen, geïsoleerde deuren en panelen en de aanleunende activiteiten van Isocab en van Isobar zijn ondergebracht in een nieuwe vennootschap ISOCAB-ISOBAR. Isocab-Isobar is gevestigd in Beveren-Leie op de huidige locatie van Isobar.

De samenvoeging van beide ondernemingen zal geen gevolgen hebben voor de werkgelegenheid van de betrokken medewerkers. Zij treden met ingang van 1 november in dienst bij de nieuwe vennootschap. De besprekingen met de vakbonden over de arbeidsvoorwaarden zijn inmiddels in volle gang en verlopen in een constructieve sfeer.

Eerder meldden wij al dat de productieactiviteiten van Isocab in Frankrijk geen onderdeel zullen uitmaken van Isocab-Isobar. De productie en verkoop van Ecohome daarentegen is wel onderdeel van de nieuwe onderneming. De klanten en leveranciers zijn inmiddels geïnformeerd over de joint venture.

Het managementteam van Isocab-Isobar bestaat uit de heren Pol Bouckaert (Sales & Marketing), Rik Bouckaert (Operations & Purchase), Jeroen Vanluchene (Finance) en een general manager waarvoor de aanwerving momenteel loopt.
Publicatiedatum: