Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Negende editie iFresh Shanghai geopend


In Shanghai ging op 14 november de negende editie van de iFresh Fruit & Vegetable vakbeurs van start. Een groot aantal vertegenwoordigers uit de Egyptische AGF-sector is aanwezig om Egyptische citrus, granaatappelen en druiven te presenteren. Onlangs hebben Egyptische druiven toegang tot de Chinese markt gekregen. Australiƫ heeft toestemming gekregen voor de export van nectarines.



De iFresh vakbeurs geeft een goed beeld van de Chinese AGF-sector. Onder de binnenlandse exposanten bevinden zich producenten, handelaren en leveranciers. Er nemen zowel bedrijven uit de zuidelijke provincies deel, waaronder Hainan, dat met name exotische AGF levert, als uit overige Chinese provincies waar onder meer peren, appelen, meloenen en kiwi's worden geproduceerd. 



Er is eveneens is groot aantal verpakkings-, sorteer- en transportbedrijven aanwezig. In China is er veel concurrentie tussen online en offline verkoopkanalen. Deze beurs biedt de mogelijkheid om met beide kennis te maken.

De iFresh vakbeurs duurt nog tot 16 november.
Publicatiedatum: