Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
29 en 30 november, Rotterdam

EU-Forum 'Change of the Game'

Door de huidige technologische ontwikkelingen transformeren traditionele sectoren naar high-tech sectoren. Tijdens het derde Fresh Info Forum en Round Table, dat op 29 en 30 november gehouden wordt in Rotterdam, zullen de uitdagingen en do's en don'ts besproken worden.

"In een tijd waarin digitalisering in toenemende mate van invloed is op agrarische productieprocessen, de productieketen en de markt in het algemeen, is het voor ondernemers van essentieel belang om strategieën te bepalen voor technologische vooruitgang. Om deze reden organiseren wij wederom het EU-Forum," vertelt Harrij Schmeitz, van Frugicom. 



"Het forum bestaat uit een reeks presentaties die erop gericht zijn ondernemers en managers uit de agrarische sector een totaal overzicht te geven van de ontwikkelingen in zowel individuele bedrijven als de gehele AGF-sector. Evenals in voorgaande jaren zullen er sprekers vanuit de hele wereld aanwezig zijn op het gebied van onder meer technologie, handel en retail."

"Vorig jaar namen meer dan 320 deelnemers deel aan het tweede EU Fresh Info Forum op de SS Rotterdam. Na twee dagen vol informatieve presentaties en vruchtbare discussies bleek dat er nog wel wat obstakels overwonnen dienen te worden voordat de mogelijkheden van digitale ontwikkelingen optimaal benut kunnen worden. Dit jaar focussen wij ons dan ook op de 'Change of the Game' binnen de AGF-sector."

Voor meer informatie: www.eufreshforum.com
Publicatiedatum: