Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Fotoreportage iFresh China 2016

Deze week was Shanghai het centrum van de Chinese AGF-sector vanwege de iFresh vakbeurs die hier van van 14 tot 16 november plaatsvond .

Exporteurs, producenten en retailers waren vanuit alle delen van China naar Shanghai gekomen om hun producten en diensten te presenteren. Er was een keur aan Chinese AGF te bewonderen waaronder appelen, peren, kiwi's en exoten uit het zuiden van China, zoals mango's en papaja's.

Klik hier voor de fotoreportage 


Het team van Shan Deng Shi Dai, producent en leverancier van citrus met in het midden Yang Peng, marketingdirecteur.


Reemoon is een Chinese fabrikant van sorteerapparatuur. Het bedrijf is sterk vertegenwoordigd op de Chinese markt en richt zich nu ook op Europa en Zuid-Afrika. 


Van links naar rechts: Wang Yan, Wang Qi, Ouyang, Guo Ya, Liu Jingle, Shi Zuqi en Zhou Zhengrong. Wang Qi en Liu Jingle telen Hami en Japanse canetloup meloenen.

Alle bekende fabrikanten van sorteer- en verpakkingsapparatuur waren aanwezig en tijdens de beurs konden de machines bekeken worden. China loopt voorop op het gebied van merk- en geschenkverpakkingen en ook hiervan werden veel voorbeelden tentoongesteld.

Klik hier voor de fotoreportage


Hainan Hami meloenen van Kingo.


Kiwiverpakkingen van Qifeng. Qifeng Fruit produceert kiwi's in de provincie Shaanxi. het bedrijf koopt ook fruit in uit overige delen van China, waaronder de provincie Sichuan.



Klik hier voor de fotoreportage

Er nam eveneens een delegatie Egyptische fruittelers deel aan de vakbeurs. Egypte heeft onlangs markttoegang voor druiven gekregen. Er waren ook bedrijven uit Italiƫ, Kenia, Spanje en Nederland aanwezig maar over het algemeen was het aantal internationale bezoekers beperkt.

Tijdens de beurs vonden er diverse evenementen plaats waaronder een awarduitreiking voor lokale fruitproducenten en een bezoek van de Australische minister van Landbouw die de eerste Australische nectarines op de Chinese markt verwelkomde.

Publicatiedatum: