Jos ten Berg, Young Events:

"Goede standcatering essentieel onderdeel succesvolle beursdeelname"

Tholen - Een eerste indruk kun je maar één keer achterlaten en later nauwelijks bijschaven. Tijdens een beurs doet iedere deelnemer zijn best om zijn uitstraling tot in de puntjes te verzorgen. Goede standcatering wordt helaas nog te vaak vergeten. Young Events is marktleider op het gebied van internationale standcatering. Jos ten Berg, Partymanager bij Young Events, licht de mogelijkheden toe.


 
Om bedrijf en product optimaal te presenteren en succes te waarborgen, is een met zorg en aandacht verzorgd plaatje vereist. Een essentiële vervolgstap is een warm ontvangst en gastvrije verzorging van de beursbezoekers in uw stand. Dit is precies waar een samenwerking met een catering professional het verschil maakt. Een zorgvuldig afgestemd 'full service' standcatering concept zorgt ervoor dat potentiële én bestaande klanten zich gewaardeerd voelen in uw stand. Sfeer, uitstraling en beleving zullen perfect aansluiten op uw doelstellingen. De basis voor een waardevol en succesvol zakenmoment is gelegd.
 
"Dat is de aanzienlijke meerwaarde van ons unieke standcatering concept", bepleit Ten Berg. "In iedere beursdeelname wordt veel tijd en geld geïnvesteerd. Met een full service catering concept als finishing touch onderscheidt een bedrijf zich van de rest, waardoor de toegevoegde waarde van de totale investering ineens aanzienlijk stijgt. Gelukkig erkennen steeds meer bedrijven het belang van goede catering en hospitality tijdens een beurs met Young Events beurs-en standcatering als waardevol verlengstuk van hun bedrijf."


 
"Kan toch iedereen?"
Toch wordt er vaak nog lichtzinnig over standcatering gedacht. Ten Berg ziet het te vaak gebeuren: "Geen professioneel oog voor de bezoekers op de beurs, vertegenwoordigers die hun kostbare aandacht moeten verdelen tussen het inschenken van een belabberd kopje koffie in een plastic wegwerp bekertje en de bezoeker. Kleffe, veel te dure broodjes waarvoor je personeel in de rij moet staan, rommelige stands die gedurende een beursdag langzaam vervuilen en de uitstraling waar zo zorgvuldig aan is gewerkt aantasten. Het gaat allemaal mis in het zicht van uw gasten."
 
"Hospitality is een specialistisch vak. Dat heeft niet iedereen zomaar in de vingers. Als een stand onverzorgd oogt en de ontvangst en verzorging gedurende het bezoek niet aan de verwachting voldoet, gaat dat absoluut ten koste van de algehele uitstraling van een bedrijf op de beurs. Hoe zonde is dat als er verder zo veel energie, tijd en geld in de beurs gestoken is?"


 
Ontzorgen
Young Events zorgt voor de zo belangrijke finishing touch, precies wat standcatering is tijdens een beursdeelname. Ontzorgen is een modewoord, maar beschrijft precies wat Young Events doet: van de planning tot en met de nazorg worden bedrijven ondersteund door een beurscatering professional met ruim 15 jaar ervaring. "Samen met de klant creëren we in het voortraject een 'full service' standcatering concept op maat. Passend bij de bedrijfscultuur, passend bij het gevoel en de beleving dat de klant wil uitstralen. Een goed kopje koffie in de breedste zin des woords, waaronder de nu zeer populaire Nespresso mogelijkheden. Een verse culinaire invulling met producten uit eigen land, direct vanuit de eigen stand verwezenlijkt. Van kaviaar tot bitterbal, Young Events realiseert het", aldus Jos ten Berg.
Desgewenst verzorgt Young Events complete standevents. Daarin zijn de mogelijkheden haast eindeloos. Van recepties en borrels, tot live showcooking, feestelijke champagnemomenten, productpresentaties en eyecatchers op de beursvloer.


 
Full service catering
Het 'full service' concept omvat buiten de 'food & beverage' ook alle overige benodigde faciliteiten. Ten Berg: "Wij kunnen alle denkbare horeca apparatuur welke speciaal geschikt is voor beursdeelnames verzorgen. Tevens hebben wij bijpassend glaswerk, servies en alle overige benodigdheden in huis. Gedurende een beurs kunnen wij op het beursterrein extra opslag faciliteren voor onze voorraad en de materialen voor onze opdrachtgever om zo kostbare vierkante meters te besparen. Over aansluitingen, dag- en nachtstroom hoeft onze opdrachtgever zich ook niet druk te maken. Dat regelen we wel met de standbouwer."


 
Professionele uitstraling
Young Events beschikt over een brede pool aan professionals voor de diverse posities op een stand. De horeca crew van Young Events is ruim ervaren op het gebied van internationale beurs- en standcatering. Op basis van de wensen van de opdrachtgever wordt de meest geschikte crew geselecteerd. Buiten de horeca crew bestaande uit chef-koks, party managers voor de algehele begeleiding, bar- en bedienend personeel verzorgt Young Events ook professionele hostesses. Ten Berg: "Onze hostesses spreken diverse talen en zijn vriendelijk, gastvrij en aangenaam om te zien. Onze dames zijn zich zeer bewust dat ze als een verlengstuk voor onze opdrachtgever dienen."
 
Young Events is actief op beurzen in binnen- en buitenland. Een goede standcatering is een essentieel onderdeel van een succesvolle beursdeelname, daarvan is Jos overtuigd. "Je gasten krijgen persoonlijke aandacht en worden goed verzorgd. Een gastvrije ontvangst levert gegarandeerd een waardevol contactmomenten op, voor nu of juist later."

Voor meer informatie over de mogelijkheden van standcatering:
Young Events
Azewijnseweg 4
Vuren
Tel: 0183-820238
info@youngevents.nl
www.youngevents.nl

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven