27-29 november, Kortrijk Xpo

Exposantenlijst Interpom | Primeurs: 310 standhouders uit 15 landen

Interpom | Primeurs vindt plaats van 27 tot en met dinsdag 29 november 2016 in Kortrijk Xpo (België). De vakbeurs noteert eens te meer sterke groeicijfers en was reeds ruim op voorhand volledig uitverhuurd met 310 exposanten. Dit jaar wordt de grootste editie ooit en is hiermee ook meteen de grootste indoor aardappelvakbeurs ter wereld waar de volledige keten aanwezig is: van teelt tot verwerking en vermarkting.

Deze 18de editie verwacht niet minder dan 20.000 bezoekers en staat in het teken van duurzame groei dankzij technologische vooruitgang in de hele keten. De beurs wordt zondag officieel geopend door voormalig president van de Europese Raad Herman van Rompuy. Hij kent de aardappelsector omdat hij betrokken is bij de werking van de ngo Trias, die de steun van Belgapom geniet om de aardappelsector in de Andes te professionaliseren.

Dit jaar noteert de vakbeurs een nieuwe groei zowel in aantal exposanten als in beursoppervlakte: 310 exposanten (+ 11,5%) uit 15 landen en 1.320m² extra
standoppervlakte tov. 2014 ( + 8,2%) of de bezetting van de 7 beurshallen van Kortrijk Xpo, inclusief de centrale as 'Rambla'. Interpom | Primeurs presenteert een bijzonder compleet en gespecialiseerd aanbod aan producten, machines en diensten voor de volledige keten. Ook dit jaar verwacht de organisatie 20.000 bezoekers.

Klik hier voor de exposantenlijst

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven