Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Alex Hofstee, GH Ulma

"Nieuwe verticale zakkenmachine hygiënisch, flexibel en toegankelijk"

Tholen - Voor de bovenkant van de markt heeft hygiƫne topprioriteit. Om die reden ontwikkelde GH Ulma de VTC 800 met een gesloten RVS frame waarmee de machine bestendig is tegen stof en vocht. "Afspuiten is geen probleem. De machine is bestendig tegen opspattend water en de elektrische kast blijft stof- en vochtvrij", vertelt Alex Hofstee over deze continu werkende servogestuurde verticale zakkenmachine. De machines is mede ontwikkeld voor de aardappelsector, maar kan voor meerdere producten worden toegepast.



"De machine is geschikt voor verpakkingen van 500 gram tot 5 kilogram in diverse materialen waaronder papierlook met een netvenster in blokbodem. De maximale zakbreedte is 480 mm. De valhoogte, met minder dan 1000 millimeter, beperkt de kans op beschadigingen", somt Alex op. De machine is zowel aan de voorzijde als de mechanische binnenkant vrij toegankelijk. Dit geeft het bedienend en/of technische personeel beter toegang tot de vormbuis zonder het verrijden van de uitvoerband of andere componenten. Zo worden omsteltijden verkort", vertelt Alex.

Voor meer informatie:
Alex Hofstee
Ulma Packaging
Mobiel: +31(0) 651 670 176
alex.hofstee@gh-ulma.com
www.gh-ulma.com