Bostock Nieuw-Zeeland klaar voor de uienoogst

Dankzij het warme weer in Hawke's Bay verwacht Bostock, een grote Nieuw-Zeelandse uienteler, nu een flinke oogst. Directeur David Brasell: "Na een koel en nat voorjaar doen de uien het goed. We verwachten dat de streefdata en streefvolumes voor dit seizoen bereikt zullen worden. Onze vooruitzichten voor de zomer zijn positief."


Foto: John Bostock

Bostock New Zealand heeft flink geïnvesteerd in faciliteiten en oogsttechnologieën. "Met verbeterde expertise en grotere investeringen kan Bostock uien van goede kwaliteit leveren", aldus Brasell. "Onze nieuwe geautomatiseerde verpakkingsmachines werken nauwkeuriger en efficiënter en hebben een verbeterde responstijd. Als een bestelling laat is, kunnen we daar nog snel op reageren om alsnog aan die bestelling te voldoen. Dankzij de technologie kunnen we ook verschillende formaten zakken aanbieden van 10, 15, 20 en 25 kilo - naargelang de voorkeur van de klant. We hebben geïnvesteerd in het vergroten van de capaciteit en het upgraden van technologieën en zullen op tijd een kwaliteitsproduct kunnen oogsten."

Eigenaar van Bostock New Zealand, John Bostock: "We richten ons op het telen van een premium ui, die goed bewaard kan worden. Traceerbaarheid is bij ons uiterst belangrijk. Met de nieuwste technologie kunnen we elk veld, elke oogstdatum en elke verpakkingsdatum traceren, dus weten we precies waar elke zak uien vandaan komt. Bostock heeft schaalvoordelen: we zijn in staat onze kosten te reduceren en de nieuwste technologieën te gebruiken om zo de consument uien van goede kwaliteit te leveren tegen een betaalbare prijs."

Voor meer informatie, bezoek www.bostock.nz.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.