Fotoreportage

20.000 bezoekers Interpom | Primeurs

De 18e editie van Interpom | Primeurs noteerde een recordaantal bezoekers: 19.938 uit maar liefst 55 landen. Hieruit blijkt een toenemende interesse vanuit het buitenland. Hoewel de beurs zich als een Agf-beurs profileert, mag de A van Aardappelen nadrukkelijk met een hoofdletter worden geschreven.Dit jaar noteert de vakbeurs een nieuwe groei zowel in aantal exposanten als in beursoppervlakte: 310 exposanten (+ 11,5%) uit 15 landen en 1.320m² extra
standoppervlakte t.o.v. 2014. De beurs wordt officieel geopend door voormalig president van de Europese Raad Herman van Rompuy. 'Growing through precision technology' benadrukte het groeiend belang van 'smart technology' in de landbouw en dit was ook duidelijk te merken via de vele innovaties op de standen van de exposanten.


Herbert doet in waslijnen. Dan neem ik ze ook maar mee, dacht Mark Verschuren...

Standhouders laten weten erg tevreden te zijn met deze beurs, die eens in de twee jaar in Kortrijk wordt gehouden en waar de volledige aardappelketen aanwezig is: van teelt tot verwerking en vermarkting. Wij hebben de Nederlandse en Belgische AGF-standhouders op een rijtje gezet.


Klik hier voor de fotoreportage

Foto's: Andries Gunter, Gertrude Snoei en Izak Heijboer

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.