Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Milestone verhuist van Hoofddorp naar Schiphol

Milestone rondt begin december een verhuizing af naar Schiphol Rijk. De nieuwe locatie aan de Cessnalaan 2 biedt ruimte aan de luchtvracht import en export afdelingen van zowel Milestone Logistics als Milestone Fresh. Met het oog op strategische groei en verdere professionalisering van de dienstverlening vergroot Milestone met de verhuizing haar eigen warehouse capaciteit met 3100m2.



De beslissing om nu te verhuizen is de volgende stap in de strategie om meer diensten binnen het logistieke proces in eigen beheer te gaan uitvoeren. Vanuit de nieuwe locatie zullen diverse warehousing en distributiediensten aangeboden gaan worden. De nieuwe locatie beschikt tevens over uitgebreide mogelijkheden voor koelcel opslag ter ondersteuning van de activiteiten van Milestone Fresh.

Het nieuwe moderne kantoor van Milestone ligt strategisch op het bedrijventerrein Schiphol- Rijk en biedt vele voordelen zoals een goede bereikbaarheid, ruime kantoren en uitstekende parkeer faciliteiten. De zeevracht afdelingen blijven gevestigd in het Milestone kantoor in Capelle aan den IJssel. Het adres van het nieuwe kantoor op Schiphol Rijk is:

Cessnalaan 2
1119 NL Schiphol-Rijk
Nederland

Postbus 75614
1118 ZR Schiphol

Tel: +31 (0)88 6220 400
Fax: +31 (0)88 6220 499
Publicatiedatum: