Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Registratie Asia Fruit Logistica geopend

De registratie voor stands tijdens Asia Fruit Logistica 2017 is nu open. De beurs zal plaatsvinden van 6/8 september in de AsiaWorld-Expo in Hong Kong. 

Mensen, die hun producten willen tentoonstellen, kunnen nu hun stand reserveren op de beurs voor verse groenten en fruit. Op deze manier kunnen ze in contact komen met de Aziatische sector voor verse producten. Da Asia Fruit Logistica 2016 van 7-9 september trok meer dan 11.000 bezoekers uit 74 verschillende landen. Dit was 22% meer dan het voorgaande jaar. 2/3 van de bezoekers kwam uit AziĆ«. Deze bezoekers bezochten een beurs die flink was gegroeid vergeleken met vorige edities. Meer dan 650 bedrijven uit 37 landen toonden hun producten. Dit is bijna 100 meer dan in 2015. 

De verwachting is dat de beurs zelfs nog groter wordt in 2017. Het zal op 5 september starten met het Asiafruit Congress, een productieconferentie. Dit is een inleiding voor de Asia Fruit Logistica die van 6-8 september dagelijks van 10:00-17:00 geopend is. Personen, die een stand willen op de beurs, worden geadviseerd zo snel mogelijk te reserveren. Aanmeldingsformulieren kunnen gedownload worden op de Asia Fruit Logistica website via onderstaande link: 
Publicatiedatum: