Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Van der Vliet Transport vervoert 'groen' met rode trucks

Een jonge gebruikte DAF als goed en betaalbaar alternatief voor een nieuwe truck. Voor AGF vervoerder Van der Vliet Transport uit Nieuwe Tonge is dat zonder twijfel het geval. Een uit 2014 stammende DAF XF 460 FTG Euro 6 werd onlangs aan het wagenpark toegevoegd. Zo kon snel en trefzeker ingespeeld worden op de strenge milieunormen die gelden op de Tweede Maasvlakte en wordt een correcte dienstverlening aan klanten in de toekomst veiliggesteld.



"Deze DAF vervangt een gelijkwaardige Euro 5-trekker uit 2008. De andere twee DAF's XF voldeden hier al aan en met de jongste toevoeging beschikt Van der Vliet Transport nu over een wagenpark dat volledig uit zéér milieuvriendelijke Euro 6 voertuigen bestaat: gezien de omvang van dit kleine familiebedrijf een mooie prestatie. In de praktijk betekent dit een maximaal positief resultaat op het gebied van duurzaam en milieuvriendelijk vervoeren. Alle trekkers zijn daarnaast – met de vaak hoge treingewichten in de agrarische sector in het achterhoofd - uitgevoerd als 6x2 met een sturende voorloopas waardoor de wettelijk toegestane aslasten niet overschreden worden en schade aan erf en wegdek voorkomen wordt."

Aardappelen en uien

Directeur-eigenaar Jan van der Vliet: "Van der Vliet Transport is oorspronkelijk opgericht in 1928 als onderdeel van een agrarisch loonbedrijf. Medio de jaren '60 van de vorige eeuw is het loonbedrijf afgestoten maar de hechte band met de agrarische sector is altijd gebleven. Tegenwoordig zijn we voornamelijk actief in geconditioneerd zeecontainer transport van vooral aardappelen, uien, groente en fruit." Naast het containervervoer wordt er ook regelmatig met schuifzeilopleggers en bandlossers conventioneel vervoer van aardappelen en uien gedaan.



"Door deze specialisatie, en de zeer centrale vestigingslocatie tussen de havens van Rotterdam, Antwerpen en Vlissingen kunnen we snel, flexibel en tegen correcte tarieven inspelen op de vervoerbehoeften van klanten in de AGF sector. Met name het meedenken en ontzorgen van klanten is iets waar we goed in zijn. De communicatielijnen zijn kort – het is immers een klein familiebedrijf – en we kunnen ons goed inleven in de wereld van onze klanten."

In ieder geval is Van der Vliet Transport met de jongste toevoeging aan het wagenpark weer helemaal up-to-date, en zodoende in staat uw handel 'groen' te vervoeren!

Voor meer informatie:
Van der Vliet Transport
Sint Pietersweg 8
3244 LP Nieuwe Tonge
www.vdvliettransport.nl 
Publicatiedatum: