Indiase Spoorwegen zetten extra transport voor uien in

De Central Railway in India zal een extra goederentrein inzetten, om uien van Nashik naar andere delen in India te vervoeren. Dit meldde Narendra Patil namens de Spoorwegen. Het zal de vierde goederentrein zijn die voor dit doeleinde ingezet zal worden. De minister van spoorwegen, Suresh Prabhu, gaf deze opdracht vanwege de hoge uienproductie dit jaar. 

Patil: "De Indiase Spoorwegen stellen vier extra transportreeksen voor de uientelers beschikbaar om uien naar het achterland te vervoeren. Er zijn drie reeksen beschikbaar voor de Central Railway bestemmingen en er is er één beschikbaar voor de South Central Railway bestemming. Volgens de richtlijnen van de minister van spoorwegen zal er nog een extra transportreeks ter beschikking gesteld worden. Deze zal vanaf 20 februari gebruikt worden door uientelers die hun producten naar de markt willen zenden."

Ze hopen hierdoor dat telers hun overvloedige oogst kwijt kunnen raken. De oogst van dit jaar is twee keer zo groot als normaal. Patil: "De spoorweg vervoert al 50% meer goederen dan vorig jaar. De nieuwe transportreeksen zorgen ervoor dat de vervoerscapaciteit van uien met 30% verhoogd wordt. De uien zullen naar het noorden, oosten, noordoosten en de oostkust van het land overgebracht worden. Zo worden alle markten optimaal benut. 

bron: financialexpress.com

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.