Traceerbaarheid en producttransparantie digitaal veilig stellen

Hoe kunnen de klanteneisen op het gebied van traceerbaarheid, etikettering en producttransparantie binnen de fruithandel vervuld worden? Deze vraag staat centraal tijdens het deskundigenseminar 'Digitalisering van de groenten- en fruitbranche' op 4 april 2017 in Keulen. Organisator is FrischeSeminar, het scholingsplatform van de 'Deutscher Fruchthandelsverband' (DFHV).

Susanne König, de verantwoordelijke DFHV-referente, over het seminar: "Dit seminar is zeer praktijkgericht, want we zullen aan de hand van voorbeelden van de deelnemende bedrijven de actuele praktijkeisen bespreken samen met de deskundigen van GS1 Germany." Andere vragen die uitvoerig besproken worden zijn: 'Waaruit bestaat het GS1-systeem?' 'Welke aanbestedingsregels bestaan er bij groenten en fruit?' en 'Hoe worden afzonderlijke artikelen, colli of pallets geëtiketteerd?'. Doelgroepen van het seminar zijn vakkrachten en leidinggevenden uit het kwaliteitsmanagement en de logistiek van fruithandelsbedrijven, verpakkingsbedrijven evenals de retail en groothandel.

Het eendaagse seminar vindt bij GS1 Germany plaats. Aanmelden kan tot 14 maart 2017. Meer informatie is online te vinden op www.frischeseminar.de. Hier kunnen geïnteresseerden zich ook direct aanmelden.


 

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven