Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Roterende rol vergroot bewerkingscapaciteit opslag aanzienlijk

De bestrijding van (aardappel)opslag in gewassen is een arbeidsintensief karwei. Zinger Mechanisatie biedt met ZIBO Onkruidstrijkers een arbeidsvriendelijke uitkomst. ZIBO Onkruidstrijkers zijn leverbaar in twee uitvoeringen: met vaste of roterende rollen. Roterende onkruidstrijkers hebben als voordeel dat de bewerkingscapaciteit aanzienlijk wordt vergroot.



De ZIBO Roterende Onkruidstrijker bestaat uit drie los van elkaar werkende rollen, waarmee in totaliteit een werkbreedte van 6,50 meter wordt gerealiseerd. De dosering kan per rol aangepast worden. Afhankelijk van de opslag varieert de werksnelheid van 3 tot 8 kilometer per uur.



De ZIBO Onkruidstrijker is uitvoerig succesvol in de praktijk getest. Met elektrisch verstelbare steunwielen kan de gebruiker de werkhoogte exact bepalen. Op de kopakkers zijn de zijrollen hydraulisch te heffen. Standaard wordt de roterende onkruidstrijker voorzien van een hydraulisch vlakstelling om de rol horizontaal te houden. Het vochtgehalte van de roller is met behulp van een bedieningskast vanuit de cabine van de trekker te regelen.



De roterende ZIBO Onkruidstrijker heeft een groot contactvlak met opslag/onkruid, lekt niet, biedt onafhankelijke dosering van middel en hoogteverstelling, houdt goed zicht op het werk en is efficiƫnt in combi te gebruiken met bijvoorbeeld een schoffel- of freesmachine.



Voor meer informatie:
Hendrik Zinger
Zinger Mechanisatie B.V.
Rolderstraat 2a
9530 TC Borger
T: +31 (0)599 23 44 18
F: +31 (0)599 23 59 08
info@zinger.nl
www.zinger.nl
Publicatiedatum: