Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
op 9 juni

Heftruckcentrum Post viert 60-jarig jubileum

Heftruckcentrum Post viert binnenkort haar 60-jarig jubilieum. In 1957 is het bedrijf gestart als Post BV in de landbouwmechanisatie. Het bedrijf heeft zich sinds 1985 gespecialiseerd in intern transport. Het bedrijf is actief in de verkoop, verhuur en onderhoud van heftrucks, verreikers, ruw terrein heftrucks, warehousing machines en aanverwante artikelen. Ook ontwikkelen ze zelf machines naar gelang de marktvraag en passen ze bestaande machines aan voor bijvoorbeeld mensen met een lichamelijke beperking. In 2016 werd het bedrijf beloond met de titel 'Servicebedrijf van het jaar'.



Op 9 juni aanstaande zal het 60-jarig bestaan uitgebreid gevierd worden. Op deze dag laat het Heftruckcentrum zien en ervaren wat het bedrijf in huis heeft. Iedereen die belangstelling heeft, is van 10.00 tot 22.00 welkom bij Heftruckcentrum Post in Kampen.



Voor meer informatie:
Heftruckcentrum Post bv
Haatlanderdijk 16
8263 AR Kampen
T: 038 - 331 53 03
info@heftruckcentrumpost.nl
www.heftruckcentrumpost.nl
Publicatiedatum: