Hoofd R&D en Global Operations weg bij Syngenta

Syngenta gaat de leiding van twee afdelingen samenvoegen: Research & Development en Productie & Aanbod functies binnen de afdeling Crop Protection business (gewasbescherming) geleid door Jon Parr, en de Seeds business (zaden) onder leiding van Jeff Rowe.

Hierdoor zullen twee leden van het directiecomité van Syngenta - Trish Malarkey, hoofd R&D en Mark Peacock, hoofd Global Operations - eind september 2017 Syngenta verlaten. Trish is 19 jaar geleden bij Syngenta gekomen en sinds 2014 lid van het directiecomité. Vóór haar huidige functie heeft Trish diverse wetenschappelijke senior functies gehad in gewasbescherming, zaden en biotechnologie. Haar meest recente wapenfeit betreft het begeleiden van de R&D organisatie door een belangrijke transformatie.

Mark heeft 34 jaar bij Syngenta en aanverwante bedrijven gewerkt sinds hij als chemisch ingenieur afstudeerde. Hij is de laatste tien jaar lid geweest van het directiecomité en heeft wereldwijd een aantal functies gehad, waaronder Productie & Aanbod, Informatiediensten en HSE. In deze functies heeft hij een leidende rol gespeeld bij een reeks significante verbeteringen in productiviteit en het vormen van de bedrijfscultuur van Syngenta. CEO Erik Fyrwald: "Ik wil Trish en Mark hartelijk bedanken voor hun uitstekende bijdragen aan Syngenta tijdens hun imposante carrières hier. Ik wens ze beiden succes in de toekomst."

Voor meer informatie:
www.syngenta.com

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven