Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
21 september 2017

Meer interesse in Poolse Fresh Market Conference

Dit jaar is het tienjarig jubileum van de Fresh Market Conference. Dit evenement wordt op 21 september gehouden in het Mazurkas Conference Center in Ożarów Mazowiecki, dat net buiten Warschau ligt. Naast verse groenten en fruit is het evenement uitgebreid met de bloemensector.

De conferentie is veelzijdig en biedt tijdens het evenement ruimte voor paneldiscussies, standhouders van internationale bedrijven en georganiseerde ontmoetingen voor retailers
.



Deze georganiseerde ontmoetingen zijn iets waardoor de Fresh Market Conference zich onderscheidt van andere conferenties. Bezoekers krijgen de gelegenheid om direct in gesprek te gaan met vertegenwoordigers van retailketens. Er zijn 25 internationale retailers die hun aanwezigheid op het evenement hebben bevestigd. Dit zijn onder andere
ATB Ukraine, Auchan, Avita, Biedronka, Bielmarket (Wit-Rusland), Brnenka (Tsjechische Republiek), Carrefour, Chata Polska, Chorten, Dino Market, Frac, Fresh market, Intermarche, Kaufland, Magnit (Rusland), Makro (Metro Ag), Maxima (Litouwena), Mila, Minute 8, Piotr & Pawel, Stokrotka, Tesco, Top-Market, Viktoria (Kaliningrad) en Zabka.

"In de afgelopen negen jaar heeft de Fresh Market Conference zowel vanuit Polen als vanuit het buitenland erkenning gekregen. De interesse in het evenement onder AGF-distributeurs in Europa en daarbuiten neemt jaar op jaar toe. Fresh Market Conference 2017 is een unieke gelegenheid om randvoorwaarden te bespreken met de inkopers die verantwoordelijk zijn voor het inslaan van verse groente, fruit en bloemen," zegt projectmanager Urszula Sałajczyk.

"We zullen ook dit jaar weer tijdens het evenement een winnaar aanwijzen voor de 
Fresh Market Conference Award. We hebben hiervoor een aantal finalisten geselecteerd. De bezoekers kunnen tijdens de dag stemmen op het product van deze finalisten, waarvan zij vinden dat dit het meest innovatieve product van de huidige AGF-sector is.

Voor meer informatie:

Urszula Sałajczyk
Fresh Market Conference
Tel: +48 22 721 60 62
Email:urszula.salajczyk@kjow.pl
www.freshmarket.eu

Publicatiedatum: