Amerikaanse uienteler ziet deelname PMA als kans

De vakbeurs PMA Fresh Summit is een belangrijk podium voor telers om hun producten te presenteren. Velen weten hoe belangrijk het is om aan dit soort evenementen deel te nemen om vooruit te komen en op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen in de sector. 

Sunset Produce, dat uien en sjalotten teelt in Washington, kijkt om deze reden uit naar zijn deelname aan de beurs van dit jaar. "Vorig jaar waren we voor het eerst met onze eigen stand aanwezig," vertelt Steve Proctor van Sunset Produce. Deelname belangrijk om bedrijf uit te bouwen
Na jarenlang als toeschouwer op de vakbeurs aanwezig te zijn geweest, kwam Sunset Produce tot de conclusie dat het bedrijf zich uit de markt zou prijzen als het niet deel zou nemen. 

"We zijn een grote uien- en sjalottenleverancier in de Verenigde Staten dus we zijn het aan onze status verplicht om hier aanwezig te zijn," vervolgt Proctor. "De meeste andere producenten zijn ook van de partij. De beurs is een geweldige gelegenheid om de contacten met klanten en leveranciers aan te halen. Soms zijn het juist de onverwachte ontmoetingen die nieuwe zakelijke kansen opleveren. We zijn er van overtuigd dat we ons met een eigen stand beter kunnen profileren binnen de sector. Na onze deelname van vorig jaar merkten we dat onze website drukker bezocht werd en er nieuwe klanten bijkwamen. We denken dat dit grotendeels te danken is aan onze aanwezigheid op Fresh Summit."


Kans om bedrijfsactiviteiten te laten zien
In zijn stand laat Sunset op een leuke manier zien waar het bedrijf zich zoal mee bezighoudt van teelt tot transport. Ook vinden er demonstraties plaats van verpakkingsopties, waaronder een nieuw type zak. 

"In onze stand zullen wij onze rode, gele, witte en zoete uien presenteren, evenals onze sjalotten en cipollini uien," vervolgt Proctor. "Daarnaast kunnen bezoekers een timelapse van een uienveld in alle seizoenen zien, evenals nieuwe verpakkingen. Verder presenteren we onze technologie waarbij we infraroodlicht in het product injecteren om de interne kwaliteit te meten en ziekten op te sporen."

Voor meer informatie:
Steve Proctor
Sunset Produce
Tel: 509-786-3996

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.