Directiewijziging en wijziging in aandeelhoudersstructuur bij Tolsma-Grisnich

De directie van Tolsma-Grisnich meldt in een brief aan relaties dat Dim-Jan de Visser, als bestaand aandeelhouder en commercieel directeur, op 6 oktober 2017 een meerderheidsbelang heeft verkregen in de Tolsma-Grisnich Group, door samen met de regionale Participatiemaatschappij Wadinko N.V. te Zwolle de aandelen van de huidige eigenaren over te nemen. Door deze stap blijft de meer dan 75 jaar geschiedenis van Tolsma-Grisnich stevig en stabiel verbonden met de Noordoostpolder.
 
In de nieuwe situatie is Dim-Jan de Visser benoemd tot Algemeen Directeur van de Tolsma-Grisnich Group. Pieter Wesseling, die deze functie in de afgelopen 5 jaar volgens afspraak in een tijdelijk karakter heeft bekleed, treedt hierbij terug. Hij neemt afscheid van de organisatie en wij bedanken hem voor zijn inzet, voor zijn betrokkenheid en voor de wijze waarop hij de afgelopen jaren leiding heeft gegeven aan het bedrijf.
 
Per 12 oktober is Michaƫl Koridon toegetreden tot de directie van de Tolsma-Grisnich Group als Financieel & Operationeel Directeur. De dagelijkse aansturing van de Tolsma-Grisnich operatie in Emmeloord valt onder zijn verantwoordelijkheid.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven