Naamsveranderingen tot vanRijsingenfreshservice

Organisatiewijziging Van Gog Groenteprodukten

Onlangs is Pieter van Gog teruggetreden als mede-eigenaar en directeur van Van Gog Groenteprodukten. Met dit vertrek is besloten van Gog geheel te integreren binnen de van Rijsingen Groep. Van Rijsingen is al sinds 2015 betrokken bij van Gog en zal vanaf nu de volledige regie gaan voeren. Door de integratie bij van Rijsingen zal ook de naam wijzigen. Per uiterlijk 31 december zal Van Gog verder gaan onder de naam vanRijsingenfreshservice.

De integratie van het bedrijf binnen de van Rijsingen Groep zal bijdragen aan de verdere professionalisering en toekomst van het huidige van Gog Groenteprodukten.
Om het geheel meer kracht bij te zetten, is per 1 november ons team versterkt met een nieuwe commercieel verantwoordelijke, Marcel van Bruggen. Marcel zal de verkoop en verdere strategische stappen van vanRijsingenfreshservice gaan leiden.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.