Fotoverslag van de New York Produce Show

Op 13 december werd de achtste editie van de jaarlijkse New York Produce Trade Show gehouden in het Jacob Javits Center in New York. Het evenement werd ook dit keer goed bezocht. Hoewel het de hele dag druk was, leken er in de ochtend meer bezoekers langs te komen dan in de middag. "Het lijkt erop alsof het aantal bezoekers verbeterd is ten opzichte van vorig jaar," zegt Greg Golden van Amazon Produce Network. 

"Dit is een goed evenement voor ons," zei Stephen Cowan van Mucci Farms. "Het is iets rustiger dan andere evenementen en het aantal bezoekers loopt stabiel." Harold Paivarinta van Red Sun Farms voegde daaraan toe dat New York rond deze tijd van het jaar een geweldige stad is. Zijn bedrijf had eerder een aantal ontmoetingen georganiseerd, wat heeft geleid tot een aantal goede gesprekken met potentiële klanten.
Geen retailers aanwezig
Verschillende standhouders meldden dat ze de aanwezigheid van retailers misten. Ze hadden het idee dat het evenement zich meer focust op telers en groothandelaren dan op de retailsector. Ook waren ze van mening dat het voor het evenement misschien niet goed is geweest dat deze editie een week dichter bij de kerstdagen werd gehouden. 

George Shropshire van Love Beets zei dat dit hèt lokale evenement voor zijn bedrijf is en dat hij daarom de Produce Trade Show zal blijven ondersteunen. "Het is echt een belangrijke show voor ons, zeker nu we begonnen zijn met het telen van bieten in Rochester, New York." 

Standhouders waren over het algemeen positief over de uniforme stands, waardoor alle deelnemers gelijke kansen hadden om zich te profileren.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven