DB Schenker brengt eerste Chinese AGF-trein naar Moskou

DB Schenker zal de eerste goederentrein, geladen met 11 koelcontainers verse AGF, vanuit het internationale treinstation in Chengdu Qingbaijiang naar Moskou verzorgen. De circa 10.000 km lange reis naar Rusland neemt 16 dagen in beslag. 
 
DB Schenker is hiermee de eerste logistieke onderneming die de versproducten van het Chinese bedrijf Rollink per spoor zal gaan vervoeren. DB Schenker werkte begin 2017 voor het eerst met Rollink samen, toen het meerdere luchtvrachtverladingen voor het bedrijf van China naar Rusland verzorgde. De bedrijfsactiviteiten werden vervolgens uitgebreid met andere handelsroutes, waaronder naar Hongkong, AustraliĆ« en Nieuw-Zeeland. 
 

Stattimes.com meldt dat de 160 ton verse groenten kort na aankomst in Moskou al voor de consumenten beschikbaarzullen komen. DB Schenker is verantwoordelijk voor het vervoer over het spoor, de douaneformaliteiten en de lokale distributie in Moskou en garandeert optimale omstandigheden voor de vracht door middel van temperatuurbeheersing tijdens de hele reis. 

 
 

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven