Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Uitbreiding Certis Europe in Duitsland en Centraal Europese landen

Certis Europe BV en Spiess-Urania Chemicals GmbH, twee Europese bedrijven van Mitsui & Co., Ltd., maken hun voornemen kenbaar te fuseren in één firma Certis Europe B.V. met als hoofdkantoor Maarssen. De nieuwe organisatie zal operationeel zijn vanaf 1 april 2018 en zal geleid worden door Mark Waltham, CEO van de bestaande Certis Europe activiteiten.

Met het samengaan van de twee organisaties ontstaat er één Europees bedrijf voor ontwikkeling, registratie, marketing en distributie onder de naam Certis Europe B.V., dat vrijwel de gehele Europese agrochemische markt bestrijkt.

Spiess-Urania's koper business, onder leiding van Scott Boothey en Dr. Nicolaus-Erik Clausen, gaat door onder de naam Spiess-Urania Chemicals GmbH. Het bedrijf zal nauw samenwerken met Kocide LLC in de Verenigde Staten om verdere synergie te realiseren en blijft een belangrijke leverancier en partner van Certis Europe.

Voor meer informatie:
Certis Europe
www.certiseurope.com
Publicatiedatum: