Fotoreportage Empack en Packaging Innovations

Verpakkingsbeurzen Empack en Packaging Innovations hebben grote belangstelling van de verpakkingsindustrie getrokken. Zowel exposanten als bezoekers waren het er over eens: er is een interessante samensmelting van verpakkingstechniek en – design gecreëerd.

Verpakkend Nederland kwam In Utrecht samen, waar zo'n 9000 mensen hun belangstelling toonden. De eerste beursdag had met het bezoek van Ierse minister John Halligan TD ook een extra internationaal karakter. Hij bracht samen met een Ierse delegatie van verpakkingsbedrijven een bezoek aan Empack.
De Ierse minister benadrukte: "We zijn erg onder de indruk. Als je actief bent in de verpakkingsindustrie, moet je hier zijn, want dit event heeft zoveel te bieden".



De AGF-sector was ook goed vertegenwoordigd onder de standhouders waarvan zo'n 120 bedrijven 'iets' hadden met AGF. Ook in de wandelgangen kwamen we o.a. mensen uit de aardappelsector zoals Jac van den Oord en uit de paddenstoelensector mensen van Mitrofresh tegen. Er was ook veel belangstelling voor de presentaties en workshops in de kennistheaters op zowel Empack als Packaging Innovations. Meerdere sessies konden rekenen op een uitverkochte zaal aldus Irma de Hoon, Group Event Director van Easyfairs. De Hoon: "Dat is voor ons de bevestiging dat het kennisprogramma aansluit op de behoeften van de bezoeker, één van onze beursdoelen.

Empack en Packaging Innovations werden dit jaar voor het eerst gelijktijdig onder een dak georganiseerd in Jaarbeurs Utrecht. Beide events telden gezamenlijk 460 exposanten. Volgend jaar vindt de Empack weer plaats in Den Bosch met een voor AGF'ers aansprekend thema!

In de fotoreportage een impressie van de beurs

Foto's: Andries Gunter
Bron: www.agf.nl

Publicatiedatum:



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven