Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

"Chinezen hebben weinig interesse in verse knoflook"

"De jaarlijkse piek van de Chinese knoflookexport vindt plaats tussen juni en september. Het volume van de export ligt op dit moment iets lager dan in voorgaande jaren, maar is over het algemeen stabiel. De exportprijzen liggen echter nog steeds laag. Er is absoluut niets van enig herstel te zien, zegt Annie Chen van Jining Fenduni Foodstuff.


Knoflookplantage




"De opbrengst van de knoflookoogst is dit jaar relatief groot. Daarnaast was de knoflookprijs aan het einde van het vorige seizen laag. Consumenten kopen nu nog steeds knoflook die door handelaren is opgeslagen. Daardoor zijn de huidige omstandigheden op de markt voor verse knoflook verre van ideaal. Consumenten laten weinig interesse zien in verse knoflook. Volgens prognoses zullen de prijzen laag blijven, hoewel ze niet zo laag zullen zijn als een paar jaar geleden."







"We exporteren ons knoflook naar verschillende markten. Het volume aan paarse knoflook voor de export is relatief groot, terwijl het volume aan witte knoflook relatief klein is. Onder normale omstandigheden zou de exportprijs van witte knoflook veel hoger zijn, maar in de huidige situatie op de markt is er weinig verschil tussen de twee."

Ms. Annie Chen
Jining Fenduni Foodstuff Co., Ltd.
Room 1501,Building D,Yunhecheng Commercial Center, 
No.17, Middle of Taibai Road, Jining,Shandong,China
Skype ID: fenduni5
Whatsapp/Viber/Wechat: +86 186 7871 0377
Mobile phone: +86 186 7871 0377 
Fax machine: +86 537 2171 377
Publicatiedatum: