Aardappelmeisjes hebben fans

Tholen - Ze zijn bijna op de helft, morgen komt vlog 47 uit. Is het lastig om vlogs over de aardappel te maken? "Helemaal niet, we kunnen er wel 1000 maken", vertellen De Aardappelmeisjes Britt en Lynn. De meiden hebben fans. Op de VEG.-stand van Jac van den Oord trekken ze meteen bekijks. "Ik word er steeds op aangesproken", vertelt Leon van den Oord lachend.


De Aardappelmeisjes Britt en Lynn op VEG.

Hoewel de vlogs ter ere van het 100 jarig jubileum van Jac van den Oord potatoes worden gemaakt, gaat het vooral over het verhaal van de aardappel. Daarbij is het voor Leon belangrijk dat de vlogs een glimlach op het gezicht toveren: "Leren met een lach terwijl je naar een paar leuke meiden kijkt."

De Aardappelmeisjes hebben het gevoel al veel geleerd te hebben, maar ondertussen willen ze nog veel meer te weten komen over de aardappel. De 100-vlog zullen te kort schieten. "Eigenlijk wisten we alleen dat een aardappel uit de grond komt, nu ervaren we hoe groot deze sector is en wat er allemaal bij komt kijken. Er zijn zoveel onderwerpen, we hebben al 97 van de 100 vlog ingevuld."

Per vlog staat een onderwerp centraal en bedenken De Aardappelmeisjes wat aan de orde komt, er is echter geen script. "Leon laat ons helemaal vrij. Wat in de vlog gebeurt is spontaan. We willen het authentiek houden. Dat is de kracht van onze vlogs", vertellen ze. Wie De Aardappelmeisjes volgt ziet dat er vaak onverwachte dingen gebeurden. "De bijvangst is het leukste", zegt Leon. Hij vindt het leuk om 'zijn' aardappelwereld te zien door de ogen van De Aardappelmeisjes. Leon figureert zelf ook vaak in de vlogs. Er is veel lol over vlog 47 die vrijdag aanstaande online komt. "Leon gaat met de billen bloot", verklappen De Aardappelmeisjes alvast.

Klik hier voor de vlogs van De Aardappelmeisjes


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© UienNieuws.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven