Vertrek Jacky en Alex de Bruijn bij Agro Merchants Westland

Na respectievelijk 33 en 29 jaar hebben Jacky en Alex de Bruijn besloten om per 1 juli 2018 hun carrière te beëindigen. Hiermee zullen per die datum ook hun werkzaamheden voor AGRO Merchants Westland worden beëindigd. Dat meldt het bedrijf in een brief aan haar klanten en relaties. "Het vertrouwen dat u als klant/partner dagelijks aan Jacky en Alex heeft gegeven, heeft hen geholpen in het ontwikkelen van een heldere visie en strategie. Hierdoor is de door hun vader gestarte bloembollengroothandel uitgegroeid tot een toonaangevende logistieke service provider, gespecialiseerd in overzees fruit en leliebollen. In eerste instantie onder de naam ADB Cool Company en het laatste jaar als AGRO Merchants Westland."

Jacky en Alex in 2008

Onder leiding van Jacky en Alex zijn er tal van innovaties doorgevoerd om klanten optimaal te kunnen bedienen op het terrein van rijpen, verpakken, opslag en tal van andere activiteiten. Jacky en Alex hebben samen met de medewerkers het familiebedrijf getransformeerd van een lokale speler naar een toonaangevend bedrijf met een internationale klantenkring. "Wij willen Jacky en Alex enorm bedanken voor hun visie, leiderschap en belangrijke bijdrage aan de groei en ontwikkeling van onze organisatie. Ook een woord van dank aan de partners van Jacky en Alex, de kinderen van Alex en natuurlijk alle medewerkers die hen altijd onvoorwaardelijk hebben gesteund in het nastreven en realiseren van hun ambities", zegt Carlos Rodriguez van Agro Merchants in de brief.

Tegelijkertijd wordt in de brief van de gelegenheid gebruik gemaakt. om Richard Bos te introduceren als nieuwe Operationeel Manager van AGRO Merchants Westland. "Richard zal aankomende tijd met u kennismaken en borgen dat de kwaliteit en services die u altijd van ons bent gewend wordt gecontinueerd. Wij wensen Richard en het team van AGRO Merchants Westland veel succes en wensen Jacky, Alex en hun familie alle goeds toe voor de toekomst. 

Voor contact met Jacky en Alex kunt u hen bereiken via onderstaande emailadressen

Voor contact met Richard Bos:
T : +31 174 637 889
M : +31 6 512 553 05

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven