Programma
09.00 uurZaal open
09.30 uur
Opening door de voorzitter
Dhr. Jan Douma
09.45 uur
Uien bewaren met behulp van Ethyleen
Dirk Garos van Restrain
10.15 uur
Hoe de markt invullen in de toekomst
Gijsbert Gunter, voorzitter Comité Uienhandel van Frugi Venta
10.45 uur
Pauze
11.15 uur
Fosfaat effectiviteit in bemesting uien
Jan Ties van Malda Altic
11.30 uur
Fusarium, Pinkroot en Witrot; hoe ontstaan ze?
Heleen Bukman van Bejo Zaden B.V.
Schade en bestrijdingsmogelijkheden - Fusarium, Pinkroot en Witrot
Paul Goorden van Cebeco Agrochemie
12.45 uur
Afsluiting
13.00 uur
Warme maaltijd
aangeboden door de verwerkingsbedrijven en/of handelshuizen van uien.
Locatie:
’t Voorhuys
Beursstraat 1
8302 CW Emmeloord
Graag tot ziens op deze themadag uien!